Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MUNCEL

   Baile Felix, Judetul Bihor, Baile Felix Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Muncel este un hotel de 2* situat in statiunea Baile Felix avand cea mai mare capacitate de cazare din statiune. Dispune de baza de tratament, strand, restaurant si parcare. Unitatea ofera turistilor sejururi cu tratament - Seniori activi de 7, 10 si 12 nopti cu check-in in orice zi sau sejur de minim 2 nopti cu mic dejun sau pensiune completa.

Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
• biletul de trimitere* pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
• cardul de sanatate - activ
* In baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales.

2. Pentru turistii care NU prezinta biletul de trimitere, se va acorda o singura procedura de tratament/zi (exceptie sambata, duminica si sarbatori legale) – conform tipului de pachet ales, dar numai in conditiile achitarii taxei de consultatie** in valoare de 50 Lei. In cazul in care turistii nu doresc achitarea taxei de consultatie, nu se va putea efectua nicio procedura de tratament, pachetul neputand fi modificat.
**Taxa de consultatie se va achita la receptia hotelului!

Descriere facilitati:
Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale abarticulare; afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice centrale si periferice; afectiuni ginecologice; afectiuni asociate ( boli metabolice si de nutritie, boli endocrine).

Proceduri si tratamente: bai cu apa minerala in cazi si bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; aplicatii calde cu namol; tratamente ginecologice cu ape minerale termale si cu namol cald; buvete pentru cura interna cu apa minerala; electro si hidroterapie; aerosoli si inhalatii; bazin in aer liber cu apa minerala termala; sali de gimnastica medicala; masaj medical; sauna.
Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat ( adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Agrement/Sport în staţiune: teren sintetic minifotbal, bazine şi piscine cu apă termală, călărie, biliard, tenis de masă, ATV-uri, discotecă.
Recomandat pentru: tratament balnear; odihnă; cantonamente sportivi; consfătuiri; evenimente festive.

In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, pentru tarifele cu tratament inclus, se va plati un supliment de 20 lei /zi (pentru fiecare zi de tratament a sejurului).

Atractii turistice:
Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici:
Animalele de companie nu sunt acceptate. Standul Muncel este deschis zilnic de la ora 08.00 pana la ora 18.00. Accesul se achita la fata locului.

Servicii masa:
Masa se serveste in regim bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Coffee bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Heating
Balcony
Laundry
Ironing service
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Outdoor swimming pool
Bar
Luggage storage
Facilities for persons with disabilities
Health treatments facilities
Paid parking

Locatie