Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE:

Nou - INCARCARE MASINI ELECTRICE in parcarea proprie; detalii la receptie.

MENIU OFERTE: Sejur 2-4 nopti - Weekend SPA - intrare in orice zi (in extrasezon), Summer Weekend - intrare in orice zi (in sezon). Sejur Odihna de minim 5 nopti, intrare in orice zi, Sejur de Tratament minim 7 nopti intrare in orice zi, Sejur Lotus SPA minim 5 nopti, intrare in orice zi, Sejur Gerovital H3 Elixirul vietii sejur minim 5 nopti, intrare DUMINICA, LUNI sau MARTI.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Lotus Therm Spa Luxury Resort include un aquapark inedit, unic in Romania. Felixarium contine 14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de sauna si camera de gheata; insa, atractia principala ramane cupola retractabila de deasupra piscinelor interioare care lasa la vedere un impresionant spectacol celest.

BAZA DE TRATAMENT NELUMBO MED SPA trateaza afectiuni reumatice degenerative (spondiloza, coxartorze, gonartroze, poliatroze), afectiuni reumatice inflamatorii (spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida), afectiuni reumatice abarticulare (periartrita scapulo-humerala, tendinite, bursite), afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii).
CONTRAINDICAITILE TRATAMENTULUI BALNEAR: stari febrile, boli infectioase, afectiuni dermatologice, insuficienta cardiaca, epilepsie, neoplasme, insuficienta renala si hepatica, stare de graviditate, copii 0-3 ani, TBC. Tratamentul se efectueaza doar in urma unei consultatii medicale efectuata de catre medicul specialist in recuperare medicala si balneologie. Programarile se pot face doar dupa finalizarea formalitatilor de cazare in hotel. Consultatie medicala primara initiala: o evaluare clinica care cuprinde o informare scurta a medicului asupra istoricului medical al pacientului si se incheie cu prescrierea procedurilor de tratatament. De control: reevaluarea clinica a pacientului in urma tratamentului efectuat si implementarea planului de tratament ce va fi transmis medicului de familie.

Efecte H3: prevenirea imbatranirii premature, incetinirea procesului de imbatranire, cresterea capacitatii fizice si intelectuale, prevenirea aterosclerozei sistemice. Hotelul este dotat cu lift plus un lift panoramic. Parcarea este gratuita si pazita. Sunt disponibile si locuri de parcare subterana.

DESCRIERE CAMERE: 116 camere duble din care 37 twin (2 paturi de 100x200 cm care se pot uni), 79 matrimoniale (pat de 160x200 cm), 47 apartamente standard.
Camerele duble: au 30 mp si dispun de pat matrimonial sau twin, doua fotolii si masuta, birou de lucru, conexiune Wi-Fi sau cablu, aer conditionat, mocheta, tv smart, telefon, minibar cu produse, seif, halate de baie si papuci de camera, baie cu cabina de dus, cosmetice de baie, uscator de par. Camerele nu au balcon.
Apartamentele: au 57 mp, sunt formate din living si dormitor despartite de o usa glisanta si au doua bai. Livingul dispune de o canapea extensibila, scaune si masuta de cafea, tv smart, minibar cu produse, birou de lucru cu telefon si conexiune Wi-Fi sau cablu, aer conditionat, seif. Dormitorul are pat matrimonial, tv smart, doua fotolii si o masuta. Baia este cu cabina de dus, gasiti cosmetice de baie, halate de baie si papuci de camera. Apartamentele nu au balcon.
Suitele sunt formate din doua camere conectate fiecare au pat matrimonial sau twin, doua fotolii si masuta, birou de lucru, conexiune Wi-Fi sau cablu, aer conditionat, mocheta, tv smart, telefon, minibar cu produse, seif, halate de baie si papuci de camera, baie cu cabina de dus, cosmetice de baie, uscator de par. Suitele nu au balcon.

LOCALIZARE: Complexul se afla la marginea padurii Felix, aproape de Hotel Termal, parcuri si strandul Apollo.

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: pentru efectuarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului de familie sau a medicului specialist! Nu se accepta accesul cu animale de companie. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.


SERVICII DE MASA: se acorda in restaurantul propriu salon Ambra, mic dejun si cina bufet suedez, pranzul a la carte. In cadrul mesei de cina sunt disponibile si bauturi racoritoare, bere si vin. Din restaurant se poate accesa o mica terasa acoperita cu facilitati pentru fumatori. In sezon, in zona piscinelor exterioare sunt deschise Yammi Grill (specialitati gratar, salate, etc) si Tiki Bar. In zona piscinelor interioare este deschis tot timpul anului Cascada Bar. Consumatia se poate achita cash / card sau se poate trece pe cont camera si se achita la check out. In cadrul pachetelor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: Salonul Opal - 150 locuri, salonul Onix - 150 locuri, salonul Topaz - 150 locuri.

Va informam ca Bazinul exterior pentru inot si Centru wellness Gold Spa de la Hotel Lotus Therm vor fi inchise in perioada 11.03.-25.03.2024 pentru lucrari de mentenanta.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie