Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Ralitsa Superior


Descriere

Localizare:
La 800 m de plaja, in zona parcului. Hotelul Primasol Ralitsa Superior corespunde tuturor standardelor necesare unui hotel de familie. In 2006, hotelul a fost distins cu premiul Holiday Check la categoria "Cele mai bune 100 de hoteluri din lume". Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00.

Facilitatihotel:
Piscina exterioara, piscina interioara, restaurant principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, lounge bar, bar in restaurant, snack bar, restaurant Rai (pe plaja), internet cafe, internet in camere (contra cost), sala de conferinte cu 400 locuri, magazin, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.

Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sah.

Parcul acvatic Aquamania: intrare gratuita, acces la piscine si tobogane, sezlonguri si umbrele (in functie de disponibilitati).

Descriere camere:
246 de camere duble si studiouri, dintre care 179 in cladirea principala (Primasol Ralitsa Superior) si 67 in cladirea secundara (Primasol Ralitsa Garden). Camerele sunt amenajate modern si au in dotare aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie cu dus si balcon.

Pentru copii: club pentru copii, teren de joaca, piscina acoperita, meniu pentru copii.

GRATUIT: 2 sezlonguri si o umbrela / camera pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja + intrare aqua park AQUAMANIA, conexiune WiFi gratuita oriunde in Albena, acces gratuit la biblioteca de pe plaja!

Situat la 800 m de plaja, in zona parcului. Hotelul Primasol Ralitsa Superior corespunde tuturor standardelor necesare unui hotel de familie. In 2006, hotelul a fost distins cu premiul Holiday Check la categoria "Cele mai bune 100 de hoteluri din lume". Exclusiv pentru oaspetii cazati in zona de parc a statiunii, o linie gratuita de transfer spre plaja si retur este disponibila din jumatate in jumatate de ora, zilnic intre orele 09:00 si 17:00.

Descriere camere:
246 de camere duble si studiouri, dintre care 179 in cladirea principala (Primasol Ralitsa Superior) si 67 in cladirea secundara (Primasol Ralitsa Garden). Camerele sunt amenajate modern si au in dotare aer conditionat, TV-satelit, telefon, baie cu dus si balcon.

Descriere facilitati:
piscina exterioara, piscina interioara, restaurant principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, lounge bar, bar in restaurant, snack bar, restaurant Rai (pe plaja), internet cafe, internet in camere (contra cost), sala de conferinte cu 400 locuri, magazin, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.

Facilitati copii:
club pentru copii, teren de joaca, piscina acoperita, meniu pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Laundry
Shower
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Aqua park
Direct connection telephone line
Fitness centre
Balcony
Car rental
24-Hour Front Desk
Children playground
Currency exchange
Paid cable internet
TV in room
Bar
Air conditioning

Locatie