Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: In zona parcului, la 500 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre 9:30 h si 17:00 h. Inconjurat de splendide zone de parc si gradini cu flori, hotel 'Kompas' va ofera o stare de calm si confort, alaturi de servicii impecabile si o atmosfera calda. Este un loc ideal de odihna pentru cuplurile care prefera singuratatea in doi si pentru familiile cu copii. Hotelul a fost complet renovat in 2008
Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal, lobby bar, snack bar, internet cafe, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar , internet gratuit in holul hotelului.
Servicii masa: All Inclusive.
Servicii cazare: Camerele sunt amenajate modern si confortabil, dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu. Toate camerele sunt cu balcon.


.Info: Locurile de parcare se aloca in functie de
disponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea
Albena.


Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult, 1 adult + 2 copii; in
dubla-2 adulti + 1 copil.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie