Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul se afla la aproximativ 800 de metri de plaja, in zona de parc a statiunii. La dispozitia turistilor se afla un autobuz ce circula zilnic catre plaja si retur la fiecare 30 de minute , in intervalul orar 09:30 -17:30 , in perioada 15.06 -15.09. va circula in intervalul orar 08:30 - 18:30.



FACILITATI HOTEL: Hotelul Althea are trei sectoare separate de 2, 3 si 4 etaje, restaurant principal care deserveste mese tip bufet, piscina exterioara pentru adulti , Lobby bar, exchange, rent a car, parcare, seif la receptie, piscina pt copii si loc de joaca pentru copii ( la hotel . Com )



FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 182 camere duble si 18 mezonete, dotate cu telefon, TV prin cablu, baie cu dus, balcon. Hotelul ofera spre inchiriat frigidere.



Cazare: check in dupa ora 14:00 si check out pana la ora 12:00.

Seif : pentru confortul si siguranta dvs va recomandam sa inchiriati un seif (contra cost ) din cele disponibile la receptie pt dvs. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea bnurilor dvs personale daca acestea nu sunt depozitate corespunzator.



Internet & TV: acces gratuit la internet wireless in zonele publice ale hotelului : receptie, lobby, piscina, dar si pe strazile principale ale statiunii, pe plaja, exista si in camere ( partial ). TV prin cablu gratuit.

Plaja: 1 umbreluta / camera pe plaja; Salvamarii vor supraveghea plaja in intervalul orar 8:15 - 18:00 va rugam sa fiti atenti la instructiunile acestora cat si la culoare steagului ancorat pe plaja.

Piscina: Accesul turistilor la piscina este permis zilnic intre orele 08:15 -18:00, iar pentru perioada 01.07 -31.08. programul va fi prelungit pana la ora 19:00, dupa aceste ore piscina nu este supravegheata. 2 sezlonguri + 1 umbreluta gratuite la piscina / camera. Nu este permisa rezervarea in prealabil a sezlongurilor.

All Inclusive:

Restaurant Horizont:



  • mic dejun: 07:30 -10:00;



  • pranz: 12:30 - 14:30;



  • cina: 18:30 - 21:30



Snack-bar Althea: 10.00 -16.30 gustari calde si reci, pizza, deserturi, fructe.

Baruri: Bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti, vin bulgaresc, bere bulgareasca la draft, apa minerala, cafea si altele. Bauturile de import sunt contra- cost.

Lobby Bar Althea 10:00 -23:00;

Restaurant Bar Horizont 10:00 -23:00; 18:30 -21:00.

*Dupa ora 23:00 toate bauturile sunt contra cost.

Animatie: Echipa de animatie se va asigura ca sejurul dvs va fi activ si distractiv: sporturi si activitati de animatie pentru adulti, adolescenti si copii, spectacole seara, mese de tennis, mini disco, volei pe plaja, tenis si fotbal, darts, sah, table, mini club pentru copii, disco pentru copii si multe alte activitati 6 zile/saptamana. Spectacolele seara au loc la Hotel .Com

Servicii contra cost:



  • servicii de SPA ;



  • coafor, masaj, manichiura si pedichiura;



  • rent a car, fax, exchange, spalatorie, excursii, taxi;



  • vin imbuteliat marca Albena;



  • ziare internationale si locale;



  • accesul la calculatoarele din lobby.



Politica Non-Smoking:
- conform legislatiei locale in vigoare fumatul este strict interzis in camerele de hotel, in restaurantele si baururile din interiorul hotelului ( doar daca nu este mentionat altfel in locatia respectiva ).

Costuri parcare 2018:
- zona Lazur: gratuit, in limita locurilor disponibile
- parcare pentru autocare: 2.5 eur/ autocar/ zi, in limita locurilor disponibile

- zona albastra: 5 eur/ masina/ zi, in limita locurilor disponibile
- zona verde: 10 eur/ masina/ zi, in limita locurilor disponibile



NOU 2018
Pentru sezonul 2018, la toate hotelurile din Albena, turistii vor incepe sejurul cu masa de pranz si
check out-ul se va face dupa micul dejun.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie