Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean View Hotel


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. La 15 minute de mers cu maşina se afla orasul Fira. Portul Athinios este la 10 km, în timp ce Aeroportul Internaţional din Santorini se află la 6 km. Hotelul are o poziţie liniştită în satul Kamari, la poalele anticei Thira.

Facilitati hotel

Există o piscină cu apă dulce şi o piscină separată pentru copii. Oaspeţii hotelului Aegean View pot urmări emisiuni TV prin satelit sau pot savura gustări şi băuturi la barul de lângă piscină. Puteţi rezerva masaje. Personalul hotelului Aegean View poate aranja servicii de închiriere auto pentru explorarea orăşelului plin de viaţă Fira.

Facilitati camere

Hotelul Aegean View oferă unităţi de cazare cu vedere la mare, prevăzute cu terasă sau balcon privat. Studiourile şi apartamentele spaţioase ale hotelului Aegean View sunt dotate cu aer condiţionat. Fiecare are chicinetă cu frigider şi baie privată cu duş şi uscător de păr. Facilităţile includ TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.