Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la Mykonos oraș la cca 1,5 km de plajă, în centrul al orașului Mykonos și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 800 de m. Imediat în fața centrului de cazare se află conexiunea la mijloacele locale de transport în comun, magazinele și locurile de ieșit seara în oraș se află la în jur de 800 de m.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 20 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Camerele au și un frigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie