Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hm Gran Fiesta este un hotel de 4 stele care ofera clientilor sai un sejur placut, pe malul marii, datorita locatiei superbe pe plaja Playa de Palma.

Puncte forte

- Acces imediat la plaja
- Piscina exterioara si interioara
- Camere spatioase, moderne si confortabile
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul Hm Gran Fiesta este situat in Les Meravelles si ofera acces imediat la plaja. In apropierea hotelului, se regasesc restaurante, magazine, baruri precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Acvariul Palma (la aproximativ 1 km de hotel), Parcul acvatic de distractii Aqualand El Arenal (la 1.2 km de hotel), Piata Saptamanala de unde se pot cumpara diverse fructe si legume (la 1.3 km de hotel), Biserica Iglesia La Porciuncula (la 1.4 km de hotel) si Centrul Spa Nautic (la 2.1 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca, se afla la o distanta de numai 2.6 km de hotel.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul Hm Gran Fiesta, se numara: terasa la soare, acces imediat catre plaja, inchirieri de biciclete (contra cost), restaurant in incinta hotelului si snack-bar, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless gratuit, parcare privata gratuita, piscina exterioara si interioara, sauna (contra cost), serviciu de trezire, bancomat, spatiu de depozitare al bagajelor, receptie deschisa nonstop, serviciu de curatat si calcat haine (contra cost), sali de conferinta si petreceri (contra cost), aer conditionat si incalzire, lift, inchirieri auto (contra cost), camere pentru nefumatori.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 315 camere, spatioase, moderne si confortabile. Camerele duble standard au o suprafata de 20 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata si uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, aer conditionat si incalzire, seif, balcon, frigider.

Info pentru achizita pachetului ALL INCLUSIVE

 

A maximum of 3 alcoholic drinks per person ( beer and wine) during lunch, and 3 alcoholic drinks per person ( beer and wine) during dinner only. At all other times any alcoholic drinks are payable locally. Unlimited non-alcoholic drinks are available throughout the day.  

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie