Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM ALMA BEACH -ADULT ONLY-


Descriere

Hotelul HM Alma Beach este pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta departe de agitatia urbana, intr-un mediu insorit unde aspectul modern si cochet al hotelului impreuna cu vederile de neegalat si briza racoroasa a marii, se imbina intr-un ideal perfect.

Puncte forte

- Situat aproape de plaja
- Camere spatioase, cochete si moderne
- Piscina exterioara
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul HM Alma Beach este situat la aproximativ 120 m de superba plaja Platja d’Or din Ca’n Pastilla. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Piata Saptamanala de unde se pot cumpara diverse fructe si legume (la 700 m de hotel), Acvariul Palma (la 1.2 km de hotel), Parcul acvatic de distractii Aqualand El Arenal (la 3.1 km de hotel) si Biserica Iglesia La Porciuncula (la 3.4 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca, se afla la o distanta de aproximativ 1.9 km fata de hotel.

Plaja

Platja d’Or este o plaja cu nisip fin si auriu situata in Ca’n Pastilla, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de hotelul HM Alma Beach, se numara: camere pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati, lfit, schimb valutar, internet wireless gratuit, spatiu de depozitare al bagajelor, aer conditionat si incalzire, restaurant in incinta hotelului, snack-bar, terasa la soare, diferite activitati precum snorkelling si diving (contra cost), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, piscina exterioara si bar la piscina, inchirieri de masini, serviciu de trezire, room service, transfer aeroport (contra cost), serviciu de calcat si curatat haine (contra cost), asistenta turistica.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 149 camere spatioase, cochete si moderne. Camerele duble standard au o suprafata de 15 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata, uscator de par, televiziune prin cablu si telefon, seif, usor accesibil pentru persoanele cu dizabilitati, frigider, aer conditionat si incalzire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )