Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sphinx Aqua Park Resort


Descriere

Hotelul este situat langa plajă. Complexul are vedere la plaja sa privată acoperită cu nisip și oferă zone excelente pentru scufundări în Marea Roşie.

Localizare

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat la numai 5 minute cu maşina de cartierul central Sakkala. Sphinx Hurghada Resort se află la 8 km de Aeroportul Hurghada

Facilitatile hotelului

Oaspeții au la dispoziție 3 restaurante, un centru spa şi 3 piscine. Pot admira vederea panoramică asupra Marii Roşii în timp ce se delectează cu cocktailul preferat la barul Sunset. Există şi o cafenea unde se poate fuma narghilea şi asista seara la programe de divertisment.

Resortul are pe acoperiș un centru spa cu vedere la mare cu saună şi o cadă cu hidromasaj. Echipa internaţională de animatori organizează activități diverse, printre care spectacole de dansuri populare, concerte de muzică live şi programe de discotecă. 

Facilitati Camere

Camerele mobilate elegant beneficiază toate de un balcon cu vedere la grădini, la piscina stil lagună sau la mare. Fiecare include aer condiţionat, o baie de marmură şi un minibar. În zona recepţiei este disponibil WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.