Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay


Descriere

Hotelul are o locatie excelenta chiar pe o plaja privata orientata spre mare, langa orasul Hurghada. Aeroportul se afla la aproximativ 25 de km de complex, Makady Bay este la 10 km, iar portul de agrement Hurghada este la 35 km.

Localizare

Hotelul are o locatie excelenta chiar pe o plaja privata, langa orasul Hurghada. Aeroportul se afla la aproximativ 25 de km de complex, Makady Bay este la 10 km, iar portul de agrement Hurghada este la 35 km. La o distanta de 20 de km se gasesc McDonalds, KFC si Hard rock Café.

Facilitati hotel

Hotelul Cleopatra dispune de plaja privata, piscine in aer liber (deschisa tot anul) amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, restaurant de tip buffet si a la carte, snack bar,  club pentru copii, teren de joaca pentru copii, babysitting/servicii pentru copii, internet Wi-Fi gratuit, transfer de la/la aeroport (contra cost), tenis de masa, club de noapte/DJ, centru SPA, baie turcească/baie de aburi, solar, sauna, sala de fitness, facilitati pentru organizarea sporturilor nautice (la unitatea de cazare), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. 

Facilitati camere:

Cleopatra Luxury Resort detine un numar de  448 de camere și apartamente frumos mobilate, spatioase si luminoase, decorate in nuante calde, de diferite categorii pentru a satisface nevoile tuturor turistilor si avand o mica zona de relaxare. Toate camerele sunt dotate cu dus, balcon sau terasa, tava pentru ceai/cafea, aer conditionat/incalzire, seif, telefon, TV, uscator de par, minibar si grup sanitar propriu dotat cu articole de toaleta si uscator de par. Toate camerele single sunt camere duble in regim de single.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.