Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Knossos Royal Aldemar 5* este un resort de lux amplasat la doar 7 minute de malul marii, pe coasta de nord a Cretei. Ofera oaspetilor sai un design modern luxuriant, servicii si dotari state-of-the-art care vor asigura cu siguranta cea mai deosebita atmosfera de vacanta: piscina in aer liber, piscina interioara, jacuzzi, solar, sauna, sala de fitness, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, programe de animatie, restaurant a la carte, wifi gratuit, check-in/check-out express, sali de conferinte, facilitati VIP in camera sau salon de infrumusetare.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Anissaras, pe plaja, avand o locatie ideala, cu vedere la coasta de nord a Cretei. Centrul statiunii se afla la 2,5 km de hotel, iar aeroportul international din Heraklion la aproximativ 25 km.

Cele mai populare atractii din zona sunt urmatoarele: Acvariul Aquaworld (2 km), Muzeul Folcorului Lixnostatis (4,1 km), Labyrinth Park (5 km), Water City (5,3 km), The Crete Golf Club (5,4 km), Nikos Kazantzakis Museum (19,3 km).

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 4 restaurante, taverna, 3 baruri, bar la piscina, bar pe plaja, discoteca, gradina, sala de conferinta, salon TV, camera de odihna, sala de internet, internet wireless (in spatii special amenajate in hotel), magazin, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare, centru inchirieri masini, piscină în aer liber si interioară, serviciu de transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, receptie deschisa 24h.

Facilitati camere

Camerele recent renovate sunt confortabile, au vederi la mare sau la gradina si sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, TV satelit, acces Internet 24 h, telefon cu linie directa, frigider, cutie de valori, balcon sau veranda mobilata. Camerele duble pot avea un pat dublu sau 2 paturi separate si o sofa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie