Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Almyrida Village (ex Bay)


Descriere

Amplasare

Acest hotel este in Almyrida.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de ingrijire a bebelușilor și servicii de bonă. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. In băi există un duș.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Hotelul le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici cand călătoresc. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie