Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Chania este al doilea oras ca marime din Creta, dupa capitala Heraklion, si locul in care diferite civilizatii au inflorit de-a lungul secolelor. Hotelul Avra City este situat ideal, aproape de faimosul oras vechi Chania, dar la distanta sigura de agitatia sa de vara. Amplasat intr-o zona rezidentiala selecta, in apropiere de centrul comercial al orasului, este situat chiar langa Gradinile Municipale Chania.

FACILITATI
Plaja: plaja Platanias se afla la 11 km de hotel, iar plaja Kolymvari - la 23 km.
Sala de intalniri de afaceri.
Parcare interioara.
Serviciul de portar.
Internet Wi-Fi.

RESTAURANT
Restaurantul este dechis zilnic, doar pentru mesele de mic dejun, dar functioneaza si pentru evenimente de afaceri si banchete private, cu catering tip bufet in orice moment al zilei. Cele mai multe ingrediente provin de la producatori locali si bucatarii hotelului pregatesc o gama larga de delicatese continentale si mediteraneene pentru a se potrivi gusturilor individuale ale oaspetilor. Barul hotelului este locul ideal pentru a incheia o lunga intalnire de afaceri cu o bautura inainte de cina sau pentru a incepe o noapte cu un cocktail intr-o companie grozava. Situat chiar langa restaurantul si terasa hotelului, intr-un spatiu confortabil, dar contemporan, barul ofera oportunitatea perfecta pentru socializare si distractie.

CAMERE
Hotelul ofera vederi minunate spre Gradinile Municipale. Cu caracteristici de art deco autentice portretizate in cladirea principala, atmosfera sofisticata este perfect completata de mobilierul de design, creand o senzatie contemporana adaugata la caracteristicile istorice originale ale cladirii.
Avand un farmec si o atmosfera unica, hotelul detine 15 camere standard, 2 camere superioare, si 5 suite junior. Toate camerele dispun de baie din marmura, aer conditionat individual, seif electronic, Wi-Fi, uscator de par.
STANDARD ROOM (20-22 mp) - capacitate 2 adulti si 1 copil
SUPERIOR ROOM (32-35 mp) - capacitate 2 adulti si 1 copil
JUNIOR SUITE (34 mp) - capacitate 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.