Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akrotiri Beach Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Akrotiri Beach este situat pe coasta de nord-vest a insulei Corfu, in statiunea Paleokastritsa, care este o zona protejata, binecunoscuta pentru peisajul magnific si apele cristaline. Orasul Corfu si aeroportul se afla la 22 km de hotel.

FACILITATI
Plaja: plaja Agia Triada se afla langa hotel si este o plaja publica, organizata, cu umbrele si sezlonguri disponibile spre inchiriere.
Piscine: piscina cu sectiune pentru copii.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele publice si unitatile de cazare.
Wellness: masaj.
Divertisment: centru de scufundari Achilleon, inchiriere de biciclete si masini, sporturi nautice, excursii, divertisment live, dans grecesc.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Parcare.

RESTAURANT
Sala de mese este disponibila pentru servirea micului dejun si a cinei. Barul principal al hotelului are vedere la plaja Agia Triada si este locul perfect pentru admirarea apusurilor spectaculoase din Paleokastritsa. Barul Calypso de langa piscina infinita este deschis de dimineata devreme pana seara tarziu. El serveste bauturi, gustari si mese usoare. Akron este un bar-restaurant pe plaja cu vedere unica la mare si portul de agrement.

CAMERE
Toate unitatile de cazare dispun de aer conditionat, linie de telefon directa, mini-frigider, TV prin satelit, uscator de par.

CLASSIC SEA VIEW ROOMS (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
PREMIUM SEA VIEW ROOMS (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
SUPERIOR WEST-BAY VIEW (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
SUPERIOR EAST-OPEN SEA VIEW (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
PRIVATE DECK wiTH JACUZZI (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
FAMILY ROOMS (45 mp) - capacitate 4 persoane;
PANORAMA SUITE (45 mp) - capacitate 3 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.