Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRACLE RESORT HOTEL


Descriere

Oferind servicii ultra all-inclusive în Lara, perla Antalya, Hotel Miracle Resort este cea mai specială destinație de vacanțe perfecte și de neuitat cu arhitectura sa tematică răspândită pe o suprafață mare, camere spațioase potrivite pentru familii cu vedere la mare, natură verde și priveliștea uimitoare a Mării Mediterane. Situat în Antalya Lara, Hotelul Miracle Resort oferă facilități privilegiate celor care doresc să-și petreacă o vacanță unică în contact cu toate culorile și oportunitățile naturii, oferind o combinație de confort, gust și divertisment.

Localizare

Hotelul Miracle Resort se află pe malul mării, la 15 km de centrul orașului Lara și la 11 km de aeroport. Hotelul a fost construit în anul 2005 și este alcătuit dintr-un singur corp principal de 9 etaje.

Facilitatile hotelului

Hotelul deține un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (mexican, italian, turcesc, pescăresc), snack-uri, 7 baruri, o piscină exterioară cu tobogane și una interioară, atat pentru adulti, cat si pentru copii, magazine, spălătorie și curățătorie (contra cost), Wi-fi gratuit în lobby, 3 săli de conferințe (contra cost), discotcă, programe de animație, muzică live, mini club (4-8 ani), junior club (9-11 ani), teenage club (12-16 ani).

Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Contra cost:

 Săli de ședințe și echipamente
 Centru de scufundări / Sporturi nautice
 Iluminatul, echipamentele terenurilor de tenis
 Centru de joc
 Serviciul de sănătate
 Restaurante à la carte
 Baby sitting
 Centru spa (masaj și tratamente corporale)
 Organizații în zona de nunți și banchete
 Pavilion
 Consola de jocuri PlayStation

 Baby Cam

 

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, aer condiționat, telefon, mini bar (suplimentat zilnic cu băuturi răcoritoare și bere), seif (gratuit), balcon, acces Wi-fi (gratuit), room service (contra cost).

Facilitati pentru copii

Hotelul deține numeroase facilități pentru copii: mini club (4-8 ani), junior club (9-11 ani), teenage club (12-16 ani), loc de joacă, piscină special pentru copii, mini-aquapark, bufet propriu, cărucioare, baby sitter (contra cost).

Sport si agreement

Ca și activități gratuite, hotelul dispune de baie turcească, saună, baie cu aburi, sală de fitness, sală de cinema, volei, tenis de masă, baschet, darts, mini golf, iar contra cost: aparate de joc, fotbal și hochei de masă, internet cafe.

Plaja

Hotelul oferă plajă proprie cu nisip, bar pe plajă, iar umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficil al hotelului si a fact sheet - ului.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Bar
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Acces internet
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Recepție 24h
Camere nefumători