Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bella Grecia


Descriere

Este ideal situata in Halkidiki, la numai 150 metri de plaja intinsa si la cca 1 km de centrul animatei statiuni Hanioti – Kassandra. Facilitati: curte privata mare, cu palmieri, maslini, portocali si lamai, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru clientii hotelului, bar la piscina unde puteti servi micul dejun, gustari si bauturi, spatiu de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, WIFI, safe si asistenta la receptie 24 / 24 ore. Camerele sunt spatioase si foarte bine intretinute; sunt situate la etaj si parter (pentru acestea din urma exista si acces din/ spre gradina spre balcon, aflat la 4 trepte mai jos diferenta). Servicii hoteliere: curatenie la check in si in timpul sejurului, schimb de lenjerie si prosoape in ziua 3-4 de sejur. Dotari camere - STUDIO cu chicineta: baie proprie cu dus, chicineta proprie echipata (cu plita electrica, hota, frigider, cana fierbator, vesela si tacamuri, TV, aer conditionat inclus in pret 10 iunie–16 sep 2023, balcon mobilat (masa, scaune, uscator) cu vedere spre mare sau spre gradina, dealuri si livezi pitoresti cu maslini si citrice. Mobilier camere: paturi duble sau twin, noptiere, dulap, spatiu depozitare bagaj, podele de gresie in camera si baie. Anumite camere permit adaugarea unui pat suplimentar (fotoliu extensibil sau pat single standard).

Este ideal situata in Halkidiki, la numai 150 metri de plaja intinsa si la cca 1 km de centrul animatei statiuni Hanioti – Kassandra.

Facilitati: curte privata mare, cu palmieri, maslini, portocali si lamai, piscina cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru clientii hotelului, bar la piscina unde puteti servi micul dejun, gustari si bauturi, spatiu de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, WIFI, safe si asistenta la receptie 24 / 24 ore.  

Camerele sunt spatioase si foarte bine intretinute; sunt situate la etaj si parter (pentru acestea din urma exista si acces din/ spre gradina spre balcon, aflat la 4 trepte mai jos diferenta). Servicii hoteliere: curatenie la check in si in timpul sejurului, schimb de lenjerie si prosoape in ziua 3-4 de sejur.

Dotari camere - STUDIO cu chicineta: baie proprie cu dus, chicineta proprie echipata (cu plita electrica, hota, frigider, cana fierbator, vesela si tacamuri, TV, aer conditionat inclus in pret 10 iunie–16 sep 2023, balcon mobilat (masa,  scaune, uscator) cu vedere spre mare sau spre gradina, dealuri si livezi pitoresti cu maslini si citrice. Mobilier camere: paturi duble sau twin, noptiere, dulap, spatiu depozitare bagaj, podele de gresie in camera si baie. Anumite camere permit adaugarea unui pat suplimentar (fotoliu extensibil sau pat single standard).

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.